381 (0)11 26 20 817

Digital Smile System je softver koji omogućava stomatolozima i tehničarima da realizuju projekat estetske i funkcionalne rehabilitacije osmeha kroz jednostavne i automatske alate. Stomatolog je u mogućnosti da prikaže pacijentu konačan protetski rezultat, dajući tehničarima sve potrebne informacije za realizaciju projekta

PREUZMITE TRIAL VERZIJU

Kako radi?

Sadašnja praksa digitalne rekonstrukcije osmeha uključuje upotrebu programa za obradu fotografija. Umesto toga, zahvaljujući instrumentima za automatsku kalibraciju, DSS je u mogućnosti da obavi precizna merenja i uz pomoć specifičnih alata pouzdano projektuje izgled protetske nadoknade.

1. Slikajte pacijenta

Specijalne naočare omogućavaju da uslikate pacijenta na veoma precizan način. Zahvaljujući referentnim tačkama, ove naočare omogućavaju precizno merenje, kao i korektnu simetriju i proporcije.

Proestetik
Proestetik

2. Ubacite slike u softver

Kako bi realizovali projekat, stomatolozima su potrebne samo dve slike: nasmejano lice pacijenta i jedan intraoralni snimak. Osim toga, kako bi se dublje analizirao slučaj i pojednostavio rad tehničara, moguće je postaviti komplentne slike i pacijenta i modela.

3. Realizacija projekta

Softver sadrži niz biblioteka koje mogu zadovoljiti sve zahteve pacijenta. DSS ima napredne alate za definisanje kontura, idealnih linija osmeha i proporcija kao podršku korisnicima softvera.

Proestetik
Proestetik

4. Podelite svoj projekat sa pacijentima i tehničarima

Dobra strana ovog alata je mogućnost prikaza autentične simulacije osmeha posle restauracije u cilju lakše saradnje sa pacijentom. Pored toga, stomatolozi mogu poslati svojim tehničaraima kompletan izveštaj sa informacijama koje su im potrebne za realizaciju projekta.

FacebookTwitterGoogle+Share
EnglishGermanItalySerbia